Facebook

Beoordelingen van Schnitz and Ribs Nootdorp

Recente recensies van Schnitz and Ribs Nootdorp

5 sterren na 187 reviews

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren erg lekker goed op temperatuur en mooi op tijd bezorgd door een nette jongeman En. weer mijn 5de spaar punt verdient Bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Optijd geleverd en altijd lekker mals .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was zeer goed De perfecte spareribs

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren erg lekker goed op temperatuur en mooi op tijd bezorgd door een nette jongen man

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten kon wat warmer

, 05-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als gewoonlijk weer supersnel bezorgd en de kwaliteit was weer goed! Ik zou het wel fijn vinden als er een optie komt waarop je bepaalde ingredienten niet kan laten opnemen (ik eet bijvoorbeeld geen kaas). Nu is mijn keuze namelijk voor de schnitzels maar tot 1 gebracht (was 2).

, 18-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren erg lekker goed op temperatuur en mooi op tijd bezorgd door een nette jonge dame

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren heerlijk goed op temperatuur en mooi op tijd bezorgd door een nette jongeman . Toppie

, 03-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kreeg snel de bestelling bezorgd, maar heel jammer dat wij GEEN mayonaise of knoflooksaus bij de frietjes hebben gekregen!

Reactie van Schnitz and Ribs:beste chevelle we zijn blij dat u onze service waardeert alleen komen er bij de menu's geen standaard sausjes. deze kunt u natuurlijk wel los erbij bestellen bij u volgende bestelling mvg het schnitz team

, 03-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg snelle bezorging en zoals gewend ook uitstekende kwaliteit eten, goed warm.

Reactie van Schnitz and Ribs:beste sander bedankt voor u recensie, wij als team proberen altijd topkwaliteit te leveren

, 01-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren deze x niet zo mals wel goed op temperatuur en mooi op tijd bezorgd ff tel contact gehad en excuses gekregen en beloofd volgenfe x wel malse ribs te krijgen en een kortings code gekregen na de vijfde bestelling

Reactie van Schnitz and Ribs:beste mr kortekaas we zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de spare ribs altijd heerlijk mals zijn en excuus voor als t iets minder mals was mvg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer prima !!!

Reactie van Schnitz and Ribs:bedankt martin ,)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren erg lekker goed op temperatuur en mooi op tijd bezorgd door een nette jongeman tot de Volgende x

Reactie van Schnitz and Ribs:dank u mr kortekaas tot zondag mvg team schnitz

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top!

Reactie van Schnitz and Ribs:dank je wel martien ons team staat altijd voor ze klanten klaar

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke ribs, en super verzorgt. Wij zijn vaste geworden!

Reactie van Schnitz and Ribs:super vinden wij dat welkom bij de schnitzfanclub

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

dit is de eerste x dat de spareribs niet mals waren erg jammer na contact via de tel : zou de bestelling om 16:45 bezorgd worden maar het werd toch nog 17:05 uur normaal zijn de spareribs altijd heerlijk maar deze x erg taai jammer

Reactie van Schnitz and Ribs:ons excuses mr kortekaas we gaan er aan werken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren weer erg lekker Goed op temperatuur en mooi op tijd Bezorgd door een nette jongeman

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren weer erg lekker mals Goed op temperatuur en Mooi op tijd bezorgd door een nette jongeman

Reactie van Schnitz and Ribs:beste mr kortekaas bedankt en we doen altijd ons best mvg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en goede service

Reactie van Schnitz and Ribs:beste jan bedankt voor u feedback mvg schnitz team

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanuit mijn oude huis in Leidschenveen vaker besteld. Altijd snel bezorgd en kwaliteit goed. Sindskort verhuisd naar Nootdorp (thuiswedstrijd). Het was weer super, thanks!

Reactie van Schnitz and Ribs:steven dank je ,)

, 24-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, zer corecte bezorger, spareribs waren heerlijk. Schnitzel te groot en beetje slap.

Reactie van Schnitz and Ribs:hoi kirsten onze excuses als t dit keer iets tegen viel we zullen er alles aan doen om t volgende keer goed voor u te doen mvg team schnitz

, 23-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben meer als een uur op ons eten gewacht en bij navraag door mijn dochter kreeg ze ook nog een ongepaste opmerking

Reactie van Schnitz and Ribs:beste heer na telefonisch contact heb ik u kunnen uitleggen wat er fout ging en we hebben t opgelost gelukkig en nogmaals ons excuses hierbij mvg het schnitz team

, 17-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de Hamburger die ik had besteld niet echt top. Zeg maar gewoon slecht. Ik ben echt een fan van jullie club, doch ik denk dat een Hamburger niet echt geschikt is om op deze wijze te distribueren. De Hamburger was klef en het broodje was meer een pap dan iets eetbaars. Advies: doe het broodje apart van het vleesgerecht. Laat men het zelf bouwen tot een Hamburger. Maak er een interactief gerecht van. Best wel uniek? De smaak was wel goed. De rest van jullie aanbod is echt top! Ik blijf zeker klant.

Reactie van Schnitz and Ribs:beste martien we stellen u mening op prijs en zullen er goed op letten maar zoals vele gewend zijn van ons is dat onze burgers top zijn en is t waarschijnlijk die ene keer niet goed gegaan onze excuses hiervoor miss volgende keer weeer proberen en ik kan u garanderen dat ie super gaat smaken mvg

, 16-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere Spareribs en snel bezorgd ✔️

Reactie van Schnitz and Ribs:dank je wel roos voor je mening gr schnitz team

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer geweldig! Een echte aanrader

Reactie van Schnitz and Ribs:bedankt piet dat horen we graag groeten van het team

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

BBQ spareribs misten wat smaak, hadden wat langer gemarineerd mogen worden. Vlees was wel erg lekker mals en goed warm. Patat was ook erg lekker. Knoflooksaus was behoorlijk flauw.

Reactie van Schnitz and Ribs:wij als team gaan zorgen dat t niet meer gebeurt topkwaliteit is waar we voor staan

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer geweldig!

, 24-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was vandaag weer genieten. Ik had deze keer een Kip-schnitzel met een soort Saté crème. Echt top bereid. Dat men dit weet thuis te brengen in deze kwaliteit is best wel uniek. Een echte aanrader. Ik heb mijn naam maar even weggelaten in deze reactie, anders denkt men dat ik een soort aandeelhouder ben, (was het maar waar😊) doch niets is minder waar hoor. Ik ben gewoon een enthousiaste levensgenieter en wil kwaliteit benoemen en dit delen met andere mensen.

Reactie van Schnitz and Ribs:Beste Piet, Hartelijk dank voor de mooie recensie. We zijn altijd blij met zulke mooie woorden. Het Schnitz team

, 19-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd supersnel bezorgd en we hebben er weer helemaal van genoten. Top!

Reactie van Schnitz and Ribs:Beste Familie Dorst, Dankjewel voor uw recensie. We doen er alles aan om kwaliteit snel aan huis te leveren. het Schnitz team

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer besteld. Eerste keer top. Dit keer iets minder doordat het niet heet was. Schnitzel is echt super lekker. Ribs waren ook lekker.

Reactie van Schnitz and Ribs:Beste Jeroen, Dankjewel voor je reactie we zien je graag terugkomen. MVG Het Schnitz team

, 10-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer geweldig! Vanavond had ik een Kip schnitzel met pindasaus en 2 spiegeleitjes. Absoluut top. Iemand die van iets pittigst houdt, zeker een aanrader. En verder, alles weer keurig _op tijd_ gebracht. Wat vermeld dient te worden, is dat alles heel hygiënisch is verpakt. Laat bij andere weleens te wensen over. Ik ben blij deze club te hebben leren kennen.

Reactie van Schnitz and Ribs:Beste Martien, Dankjewel voor je reactie. Ons moto is restaurant kwaliteit aan huis bezorgd. MVG Het Schnitz team

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het diner wat wij hadden besteld was weer gewoon geweldig. Top op smaak, heel hygiënisch verpakt en prettig thuisgebracht door een vrolijke bezorger. Een echte aanrader. Volgende week weer. Top mensen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd! Uitstekende maaltijd! Klasse!

Reactie van Schnitz and Ribs:Beste familie Rosmalen, Alle lof aan onze bezorgers die er alles aan doen om de maaltijden snel en keurig te bezorgen. Dankjewel voor de reactie. MVG Het Schnitz team

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag de beste spareribs gegeten. Wat waren deze lekker pittig en heel erg warm.

Reactie van Schnitz and Ribs:Beste jan, Top we zijn blij dat het goed gesmaakt heeft. MVG Het Schnitz team

, 02-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima helaas appelmoes en verrassing voor de kinderen er niet bij. Ook was de kortingscode verspreid via Facebook niet meer geldig vanaf 1-12-2017

Reactie van Schnitz and Ribs:beste ed ons excuses dat er niet de juiste producten zijn geleverd wew zullen t goed maken bij de volgende en aktie code is verlopen we gaan gauw weer een nieuwe aktie plannen mvg schnitz team

, 16-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echte Die hards desondanks de sneeuw toch nog lekker warm onze eten gekregen. Was weer heerlijk

Reactie van Schnitz and Ribs:bedankt en we doen altijd ons best ook met slecht weer mvg schnitz and ribs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakte prima.. bezorger was aardig en beleefd!!

Reactie van Schnitz and Ribs:dank je voor de fijne recensie mvg schnitz and ribs

, 28-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De plain Schnitzels met losse champingnonsaus en pepersaus waren heerlijk, de Moonshine wat droog , maar met de champignonsaus van de andere schnitzel toch weer erg lekker. Frietjes ook goed. Alleen de Schnitzelsalon viel wat tegen, de kaassaus was een harde plak. Levering netjes, 45 minuten. We bestellen zeker weer!

Reactie van Schnitz and Ribs:beste annette sorry dat t laatst niet goed is bevallen we zullen ook met deze feedback iets doen nogmaals excuses

, 26-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ivm met drukte duurde het 1.5 uur en was het jammer genoeg koud. De paar happen die ik ervan gegeten heb smaakte ok

Reactie van Schnitz and Ribs:beste danny sorry dat t iets langer duurde en dat t koud was we zullen er aan werken mvg het schnitz team

, 18-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De schnitzel uit het kindermenu werd niet heel erg lekker gevonden. Wij gingen uit van een naturel schnitzel maar het was met paprikakruiden. Misschien dit erbij vermelden.

Reactie van Schnitz and Ribs:beste karen t spijt ons dat er kruidenmix op de kinder snitzel zat. die kruiden zijn voor de grote schnitzels onze excuses nogmaals en zullen erop letten mvg het schnitz team

, 10-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een geweldig concept. Helle lekkere en mooie gerechten.

Reactie van Schnitz and Ribs:we doen graag ons best sylvia en blij met u reactie mvg het schnitz team

, 01-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer snel bezorgd en overheerlijk. Supertevreden!

Reactie van Schnitz and Ribs:bedankt fam van dorst en tot volg keer mvg

, 23-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en goed verzorgt

Reactie van Schnitz and Ribs:bedankt danny voor je recensie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Was weer lekker suggestie van de chef heerlijk. Schnitzel Hugo choise Bedankt

, 14-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegegen top

, 09-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hamburger was weer geweldig! Misschien is het een idee om bij het bestellen van de extra's (bijv. Gebakken ui) dit meer dan 1x te kunnen doen voor een dubbele portie.

Reactie van Schnitz and Ribs:bedankt voor u reactie en idd is dat nog niet mogelijk maar wel iets wat we gaan aanpassen zodra t kan u kunt altijd bij opmerking iets schrijven of inbellen mvg het schnitz team

, 22-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burger en schnitzel op. Bezorging was er mooi op tijd. Patat was oke. Kan beter. Al met al gaan zeker nog een keer bestellen alleen al vanwege de burger

Reactie van Schnitz and Ribs:bedankt sander en de frietjes horen ook warm en knapperig bij u aan te komen excuses dat t niet gebeurde bij u bestelling we gaan er beter op letten mvg het schnitz team

, 20-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Friet was erg vet. Op de zoete sparibs zat veel te veel saus die ik ook niet lekker vond. Vlees was goed, liet mooi los van het bot.

Reactie van Schnitz and Ribs:beste martine sorry dat t u niet goed is bevallen we staan garant voor onze eten alleen t kan soms vanwege drukte iets ander gaan onze excuses hiervoor mvg team schnitz

, 03-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer maar zeker niet de laatste. Goede kwaliteit vlees en keurig op tijd bezorgd.

Reactie van Schnitz and Ribs:bedankt aad voor u recensie wij doen graag ons best voor onze klanten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! De bezorger was ook heel aardig!

Reactie van Schnitz and Ribs:dank je leonie

, 27-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en lekker gegeten. Prima schnitzel maar was wel een beetje zacht geworden door de uien en champignons. Saté was ook prima maar van de satésaus was niet veel over. Tip: doe het vlees en de saus apart (in een plastic bakje ofzo) dan blijft het vlees krokant en de satésaus droogt niet uit.

Reactie van Schnitz and Ribs:beste florus we zien graag feedback zodat we kunnen verbeteren gaan hier zeker wat mee doen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk snel bezorgt ga zo door

, 28-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super service en heerlijk gegeten

, 15-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sate en patat waren lauw. Satesaus zag bijna zwart, zat een zure smaak aan.

, 12-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles weer snel en warm bezorgd én overheerlijk!

, 07-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en keurige service

, 12-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom volop genoten van al het eten. Snel en warm bezorgd :-)

, 14-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles werd weer supersnel, compleet en warm bezorgd. Het eten was Super als alijd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles weer perfect :-)

, 17-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en alles overheerlijk ! We hebben er weer helemaal van genoten.

, 14-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

burgers besteld 1 woord voor top!!!!!!

, 14-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer lekker en binnen de 30 min bezorgt .)

, 27-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

hoi ik heb hier met mijn man vaker besteld maar t lijkt alsof t steeds beter word we vinden t ook goed hoe jullie alles verpakken en dus warm leveren ik ben fan iig

, 27-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

grandioos lekkah en goed warm bij aankomst nog,en dat terwijl ik in pijnacker woon.echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

voor t eerst hier besteld , twee burgers en spare ribs hot en ik heb maar 3 woorden voor de kok ... het was overheerlijk!!!.. we gaan hier zeker vaker bestellen mvg karel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

delicious fist time I order quick and good food. Rg

, 02-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en wam thuisbezorgd en wat een heerlijk eten! Alles perfect!

Reactie van Schnitz and Ribs:Beste van Dorst, Dank voor je reactie we zien je graag weer terug. Groet Schnitz Team

, 23-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd goed en snel bezorgt en wat goed dat jullie nu ook Sate hebben Groet

Reactie van Schnitz and Ribs:Beste Ben, Dank voor je recensie Groet S&R team

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top de nieuwe gerechten heerlijk Sate super

Reactie van Schnitz and Ribs:Beste Jolanda, Dank voor je recensie we zijn blij dat je de nieuwe menu items lekker vind. en zoals je van ons mag vewachten ruime porties :) Groet S&R team

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Schnitz and Ribs:Beste Morel, Dank voor je recensie we zien je snel weer terug :) Groet S&R team

, 23-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd ga zo door Fijne feestdagen

, 23-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De ribs en krulfrietjes waren heerlijk. Bezorging was snel. Ik heb alleen geen zegeltjes gekregen voor mijn spaarkaart, maar dat is muggenziften. Vandaar 5 sterren voor alles!

Reactie van Schnitz and Ribs:Beste Ted, Dankjewel voor je recensie en de zegels maken we goed. Groet S&R Team

, 14-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en warm bezorgd en alles was overheerlijk. Complimenten !

, 11-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top! Spareribs voor het eerst dit keer geprobeerd. Gleden van het bot af hehe. Die chummichurri variant is een aanradertje!

Reactie van Schnitz and Ribs:Beste Steven, Dank voor je recensie we zien je snel weer terug :) Groet S&R team

, 03-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

hoi ik had twee burgers besteld en oh oh wat waren ze groot en lekker dus we gaan hier zeker weer bestellen bedankt

, 03-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we hebben heerlijk gegeten!!!

, 28-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten snel bezorgt ook op zondag.

, 17-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd lekker en snel geleverd ga zo door.

, 20-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld snel bezorgd en lekkere hamburger spare ribs goed van smaak goed en vers jullie hebben een vaste klant erbij

, 13-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd

, 12-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De keer was de schnitzel dun en daardoor wat hard gebakken. Anders 5 sterren zeker!

, 31-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer snel en smaakte super! Thnx!

, 30-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Schnitzalon is lekker maar erg machtig. Misschien een idee om er ook wat sla aan toe te voegen?

, 22-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd Bedankt

, 17-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere schnitzels, maar allebei net iets te lang gebakken (erg donkere en harde korst) en alles (friet, pepersaus) heel erg zout. Ik moest veel drinken tijdens het eten en de uren daarna ook nog.

, 25-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker en bezorging keurig op tijd!

, 12-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Schnitzels met krulfriet

, 05-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed dit keer de Red Ferari burger genomen was heerlijk Ga zo door

, 05-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Its all about the familie besteld 4 heerlijke schnitzels met saus goede prijs kwaliteits verhouding groetjes

, 05-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten bedankt

, 04-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed snel en lekker

, 24-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote schnizel lekker en warm en snel geleverd

, 24-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zoals altijd ga zo door

, 23-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas waren er twee van de vijf burgers niet goed warm meer. We betalen toch circa € 10,- per burger/patat en dan mag je wel verwachten dat deze goed warm blijven. Wellicht iets aan de verpakking doen?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer waren de schnitzels en de frietjes helaas te lang gebakken. Jammer want de vorige keer was het top.

, 07-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer dat ik hier bestel en zeker niet de lastste keer was top groetjes Lisa

, 07-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

in tijden niet zo een lekkere hamburger gegeten het goed was warm en lekkere krul friet ga zo door

, 22-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed de schnitzel king avocado is top Bedankt ga zo door

, 21-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voorheen kreeg je bij je bestelling spareribs bijna te veel voor 1 persoon. Vandaag voor de tweede keer in een paar weken tijd maar 3 kleine ribjes gekregen. Dit ben ik absoluut niet gewend. De smaak was wel als vanouds heerlijk. De krukfriet was ook lekker en genoeg voor 1 persoon. Wanneer ik volgende keer weer zo weinig spareribs krijg bij mijn bestelling, dan heb ik er voor het laatst besteld.

, 13-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed ga zo door

, 13-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten

, 09-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker. Jammer dat de champignonroomsaus er niet bij zat. We hebben hier niet voor gebeld, dat leek wat onzinnig. De bezorging was snel. De verpakking van het eten was minder. Het leek wel of het tasje een paar keer gevallen was. Ik zou overwegen om beter verpakkingsmateriaal te gebruiken.

, 05-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top lekker gegeten ! Snel bezorgd

, 02-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten ga zo door

, 25-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De zoete spareribs waren iets te zoet naar onze smaak. Het eten zag er wel fris uit, goede porties, goed,warm. Snelle en vriendelijke bezorging!

, 24-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker maar de spareribs waren niet bijzonder. Het ijs dat we besteld hadden was niet geleverd, maar nadat we daarover gebeld hadden werd het alsnog gebracht.

, 12-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke krulfriet, lekkere komkommersalade en zalige spareribs! Beter kun je ze niet hebben en super snelle en vriendelijke bezorgers!

, 10-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit was heel goed. Het duurde wat lang voor het er was, maar de bezorger was weer heel vriendelijk. Kortom, een aanrader

, 30-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 26-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel geleverd makkelijk als je heel de dag gewerkt hebt bedankt

, 20-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs smaken fantastisch en worden altijd keurig op tijd geleverd.

, 17-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben normaal niet van recensies schrijven maar ik doe het dit keer toch. Het eten was top ruime porties en goed warm ook. ga zo door groet Tanja

, 07-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke schnitzel en mijn vrouw vond de hamburger fantastisch! En de bezorging was vlot en correct!

, 02-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekkere snitzel gegeten en spare ribs goed hot zeg :) ga vaker bestellen

, 29-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat er niet wat meer sla bij zit dan alleen komkommer. Spareribs en patat waren overigens erg lekker.

, 27-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

dank jullie wel voor de super lekkere burgers en spare ribs hot genomen en ohh hij was hot ! goed bezig schnitz and ribs

, 22-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker snel en warm geleverd ik neem wel krul friet ipv normale friet is lekkerder

, 19-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd

, 12-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer met de familie its all abou the family besteld meer dan voldoende

, 12-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en snel

, 10-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top echte hamburgers !

, 10-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd goed

, 10-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

geweldig eten en goede service wij blijven klant iig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik had drie snitzels besteld en die waren helemaal toppie , gaan vaker bestellen :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

dit was mijn eerste keer bij scnitz and ribs en zeker niet mij laatste ! t was heerlijk en warm aangekomen dus tot volgende keer :)

, 21-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

s me derde x dat ik bestel en steeds weer op tijd, warm, en heerlijk ! burgers heerlijk en ook de ribs aan te raden gr dennis

, 15-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en snel geleverd

, 15-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk we hebben het familie pakket gekozen 4 grote Schnitzels prijs kwaliteit goed binnen de afgesproken tijd geleverd

, 05-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

First time good and tasty quick service

, 05-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de hele familie de all about the family besteld meer dan genoeg en voordelig lekker makelijk

, 02-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Schnitzels

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker snel bezorgt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs zat heel veel vet op en veelste veel marinade! Niet lekker. Bezorging wel snel en eten was nog warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke hamburgers groot en rijk gevuld

, 01-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoale altijd lekker en vers ga zobdoor

, 01-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bacon en veel spekjes op de schnitzel. Daarnaast veel zout op de krulfriet. Al met al veel zout! Helaas waren de krulfrieten ook bijna koud.

, 28-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De ribs zijn heerlijk en ze bezorgen altijd keurig op tijd!

, 27-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al korte tijd nadat het bedrijf in Nootdorp is gevestigd, bestel ik met enige regelmaat Ribs. Aanvankelijk altijd telefonisch, nu voor het eerst on line. Over de afhandeling van de bestelling/bezorging alleen maar lof! Wat de kwaliteit betreft: vaak mogen de ribs wel wat warmer! Is dan ook het enige minpuntje, maar daardoor wèl een ster eraf.

, 27-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met de kinderen Its all about the Familie besteld. 4 grote varkens schnitzels met peper en champignon saus. Heerlijk gegeten en ruim voldoende zelfs me zoon heeft alles op :) Ga zo door

, 25-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was voor ons de eerste keer het was perfect,op tijd,en een zeer goede smaak ,en genoeg.dus in een woord geweldig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk spareribs

, 23-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en snel

, 17-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebbeen de familie gerecht gekozen 4 heerlijke schnitzels met saus naar keuze meer dan voldoende met friet. Top lekker makelijk en snel bezorgd

, 16-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd, goed warm en lekker, aan te raden

, 14-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is prima, de bezorging altijd vriendelijk, bij eventuele problemen wordt dit keurig opgelost door de eigenaar. Een aanrader!

, 12-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk de avocado salade snelle bezorging top ga zo door

, 10-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd lekker en snel geleverd King avocado Schnitzel een aanrader mmm ga zo door

, 08-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, de ribs waren erg lekker, Had voor friet gekozen, maar kreeg krulpatat erbij. Desondanks voor herhaling vatbaar.

, 07-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk de Schnitzels en hamburgers Schnitz je hebt er een vaste klant bij !

, 05-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker de Real American burgers en Spareribs

, 05-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden twee Schnitzsalons besteld. Een erg leuk en uniek idee, dit gerecht! Het was zeker het proberen waard, alhoewel de prijs aan de dure kant is naar onze mening. Het was ook jammer om te zien dat (in tegenstelling tot normale kapsalons) er geen groenten/salade in de schnitzsalons waren verwerkt. Het zou de schnitzsalon zeer ten goede doen omdat deze behoorlijk zout en machtig van smaak is. De schnitzsalon heeft veel potentie, maar het kan nog verbeterd worden in onze ogen. De bezorging was stipt op tijd en de maaltijd was in goede orde aangekomen, daar valt verder niets op aan te merken. De dag voor het plaatsen van de bestelling was ook zeer rap gereageerd op mijn bericht via de Facebookpagina en was een probleem met de website naar aanleiding van dit bericht diezelfde avond nog verholpen, dus wat service betreft is het bij S&R helemaal top.